(Gevoelige Oostenrijker!) Maximilian Hecker – One Day


Maximilian Hecker is niet bepaald bekend! Toch heeft hij een aardige staat van dienst opgebouwd in de afgelopen zeven jaar dat hij prachtige albums maakt voor een beperkt publiek. Deze Oostenrijker verdient eigenlijk onderhand wat aandacht!
Met "One Day" levert Maximilian Hecker andermaal een zeer solide album af. In de eerste oplage zelfs met een bonus disc met niet te versmaden niet eerder uitgegeven liedjes. Dus gewoon een lekker dubbelalbum als je het op de keper beschouwd.
Het album "One Day" bevat zoals gewoonlijk behoorlijk wat gevoelige noten. Maar in de vorm van "Misery" bevat het album ook een absoluut hitgevoelig, bijtend werkje. Voor 3FM een aanrader om eens op het luistermenu te plaatsen. Wellicht zorgt dat voor een doorbraak van deze getalenteerde Oostenrijker.
Mocht dat allemaal niet gebeuren, zo’n doorbraak, dan valt er nog voldoende te genieten voor de liefhebber van goed gebouwde, gevoelige liedjes, die gezongen zijn met een heerlijke zachtgevoelige stem. Mocht het je eerste kennismaking zijn: dan is er nog veel te ontdekken in de back-catalog van Maximilian Hecker. Vanaf zijn eerste album "Infinite love songs" is deze man onderhoudend bezig en laat hij zijn talenten als songschrijver gelden.
Het centrale thema waar Maximilian zijn liedjes omheen weeft is en blijft de liefde. Een onuitputtelijke bron van inspiratie! Soms zoet aanbiddend, soms vol van verdriet, soms bijtend vol van energie om de liefde (terug) te winnen. Maar altijd heel smaakvol omringt door zijn vaste band en orkest producties. Voor velen zal het te zoet zijn en spriingt het glazuur van de tanden. Maar als je wel van zoete kost houdt zal dit een zeer goed te verteren afwisseling zijn in je menu.
 
Meer over deze artiest: www.maximilian-hecker.com
 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s