(alleen) Lianne La Havas “Blood – Solo”


Vorig jaar verscheen het tweede album “Blood” van Lianne La Havas. Een prachtig vervolg op haar debuut van 2012 “Is Your Love Big Enough?”. Met deze EP laat La Havas horen dat ze ook in een sobere bezetting goed tot haar recht komt.
Lianne-La-Havas-Blood-Solo-2016-EP-2480x2480Zes composities van haar album “Blood” voert ze hier geheel alleen, ondersteund door subtiel instrumentaal werk, akoestisch uit. Een instrumentale – interlude – van ‘Green & Gold” maakt de setlist van zeven composities compleet. De EP is alleen verschenen op vinyl en is op 45 toeren geperst in een gelimiteerde uitgave. Gebruikers van Spotify kunnen evenwel ook genieten van deze opnames maar een cd-versie is tot op heden niet verschenen.
De EP opent met het nummer ‘Unstoppable’ dat in de deluxe versie van het album ook in twee versies werd meegeleverd op een 45 toeren single.
Centraal op deze release staat natuurlijk de zang van La Havas, die bewijst dat ze een boeiende zangeres is en een zangstem heeft die niet veel versiering nodig heeft om naar te blijven luisteren. Alle composities blijven ook in deze uitgeklede benadering staan als een huis. Een heel fraaie aanvulling op de twee reeds verschenen albums van deze zangeres.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op (alleen) Lianne La Havas “Blood – Solo”

  1. Pingback: (bloed en bloedstollend mooi) Muziek, toevalligheden en samenloop van omstandigheden. Daarom twee tips! | Joost's Muziek Wordpress blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.